Huolinta

Oy Saimaa Terminals Ab tarjoaa monipuolisia huolintapalveluja sekä kotimaan- ja ulkomaankuljetuspalveluja. Palvelumme kattavat kaikki kuljetuksiin ja kansainväliseen kauppaan liittyvät dokumentointipalvelut, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Oy Saimaa Terminals Ab on luotettava huolinnan yhteistyökumppani, joka palvelee niin maahantuojia/viejiä, varustamoita kuin kuljetus- ja huolintaliikkeitäkin. Pitkän kokemuksemme, ammattitaitomme ja joustavuutemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa logistisissa arvoketjuissa.

Käytössämme on nykyaikaiset sähköiset tietojärjestelmät, jotka mahdollistavat palvelun tuottamisen tehokkaasti ja oikea-aikaisesti.

Huolintapalveluihimme kuuluvat vientidokumentointi, tuontidokumentointi, transitodokumentoinnit, tullivarastointi sekä kotimaan että Venäjän kuljetuspalveluiden välitys. Palvelut toteutetaan niin, että kuorma siirtyy kuljetusketjussa lähettäjältä vastaanottajalle nopeasti, luotettavasti ja tehokkaasti.

Löydät huolintahenkilöstömme Yhteystiedot-sivuilta.